Gebouwen

Onderwijs

AB heeft een ruime kennis in het bouwen van scholen, hogescholen en universiteiten. Verschillende kleuter- , lagere en middelbare scholen; al dan niet met sport- of turninfrastructuur; zitten in ons repertorium.

Vandaag vergt de realisatie van een nieuw schoolgebouw heel wat parate kennis. Het vooraf meedenken en creatief inspelen op de onderwijsnoden is cruciaal om een performant gebouw te creëren.

Veel schoolgebouwen worden tegenwoordig in partnership ontworpen en gebouwd, in een Design & Build-programma; al dan niet in een Publiek-Private-Samenwerking (PPS).

 

Zorg

AB heeft mooie referenties in de zorgsector. Wij hebben een mooie portfolio van rusthuizen, woonzorgcentra, verzorgingsinstellingen.

Vanuit onze ervaring en kennis worden we door specialisten vroegtijdig geconsulteerd mee te denken aan nieuwe zorgprojecten.
 

 

Kantoren


 

Residentieel

De bouw van zowel appartementen, als representatieve kantoorgebouwen ligt in goede handen bij AB.

Een jarenlange ervaring betekent niet alleen een kwaliteitsvol, mooi afgewerkt gebouw, maar verzekert de bouwheer ook dat het project binnen planning en budget wordt gebouwd.
 

Overheidsgebouwen

Al vele decennia is AB actief in openbare en publieke projecten. Zo hebben we al verschillende gemeentehuizen, administratieve centra, stationsgebouwen, boven- en ondergrondse parkings uitgevoerd.

Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze leergierigheid naar nieuwe bouwtechnieken en duurzaamheid verzekert de bouwheer van een performant gebouw.

AB behoort tot de groep Eiffage Benelux, daardoor kunnen wij ook op de kennis en kunde van onze partners binnen de Eiffage Benelux-groep rekenen.

VRB
MHA
NAC