Nieuws

Antwerpse Bouwwerken op weg naar eerste BREEAM certificaat met kantoorgebouw Diamant 

Vandaag, 13 november, vond de voorlopige oplevering van kantoorgebouw Diamant in Gent plaats. Het 20 miljoenenproject werd uitgevoerd in samenwerking met Vuylsteke en biedt ruimte aan zo’n 1000 werknemers.

Antwerpse Bouwwerken geeft kustlijn vorm met project Heldentoren in Knokke-Heist

Van luxueuze appartementsgebouwen in Cadzand en Knokke  tot een toekomstige nieuwe landmark aan het Heldenplein in Knokke-Heist: AB vervolledigt zijn portfolio aan de kustlijn met het nieuwe project "Heldentoren".

Peter Winters is de nieuwe gedelegeerd bestuurder bij Antwerpse Bouwwerken

Sinds vrijdag 21 augustus 2020 neemt Peter Winters de functie van gedelegeerd bestuurder op bij Antwerpse Bouwwerken. Met zijn 24 jaar anciënniteit binnen het bedrijf is hij een AB’er pur sang. Hij begon zijn carrière als projectleider in 1996 en groeide in 2007 door tot directeur projecten.

Projectmanager Bart Reyniers wint prijs met thesis in de master Construction Management

Projectmanager Bart Reyniers rondde op 08/06/2020 een tweejarige master in Construction Management af. De master is het resultaat van een samenwerking tussen de VBA en de VUB en biedt een brede kijk op alle aspecten van bouwmanagement. “Je moet blijven leren want alles verandert in sneltempo.

Pagina's