Nieuws

Peter Winters is de nieuwe gedelegeerd bestuurder bij Antwerpse Bouwwerken

Sinds vrijdag 21 augustus 2020 neemt Peter Winters de functie van gedelegeerd bestuurder op bij Antwerpse Bouwwerken. Met zijn 24 jaar anciënniteit binnen het bedrijf is hij een AB’er pur sang. Hij begon zijn carrière als projectleider in 1996 en groeide in 2007 door tot directeur projecten.

Projectmanager Bart Reyniers wint prijs met thesis in de master Construction Management

Projectmanager Bart Reyniers rondde op 08/06/2020 een tweejarige master in Construction Management af. De master is het resultaat van een samenwerking tussen de VBA en de VUB en biedt een brede kijk op alle aspecten van bouwmanagement. “Je moet blijven leren want alles verandert in sneltempo.

#40 Year Challenge: Enkele medewerkers getuigen over hun levenslange carrière bij AB

Edward en Ingrid werken al ruim 40 jaar voor Antwerpse Bouwwerken. Luc en Nancy al zo’n 30 jaar. Zo goed als hun volledige professionele carrière hebben ze gewijd aan de goede werking van AB. Allen getuigen ze waarom ze keer op keer voor AB als werkgever kozen en blijven kiezen.  

04/02/2019 - To bio or not to bio

AB participeert in ecologisch onderzoek van Hogeschool Odisee, UGent en WTCB naar de kenmerken en inzetbaarheid van isolatiematerialen met een lage milieu-impact.

Pagina's