Werken bij AB
AB Eiffage
Photo description nl: 
Antwerpse Bouwwerken
Photo description en: 
AB Eiffage
AB Eiffage
Photo description nl: 
Antwerpse Bouwwerken
Photo description en: 
AB Eiffage
AB Eiffage
Photo description nl: 
Antwerpse Bouwwerken
Photo description en: 
AB Eiffage

Vacatures   Spontaan solliciteren   Pas afgestudeerden   Stage

Bij AB weten we dat een organisatie maar zo goed is als de mensen die zij tewerk stelt. Om onze doelen te bereiken kunnen wij rekenen op de know-how en ervaring van 200 getalenteerde medewerkers! Allemaal mensen die gebeten zijn door de bouwmicrobe, en dagelijks het beste van zichzelf geven!

Dankzij permanente vorming, een jaarlijks evaluatiegesprek en de vele ontwikkelingsmogelijkheden die we onze werknemers bieden, zorgen we ervoor dat onze mensen over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden beschikken om complexe bouwprojecten te realiseren.
 

Permanente vorming

Afhankelijk van wat je nodig hebt om verder te groeien, zal je bij AB zowel individueel als in groep bepaalde opleidingen volgen. Een greep uit ons aanbod:

 • Bouwcampus AB: Dit programma loopt over 3 jaar en richt zich tot al onze technische medewerkers: projectingenieurs, werfleiders, calculators, ingenieurs methodenbureau, specialisten gebouwtechnieken, veiligheidsdeskundigen, ... Het betreft voornamelijk bouwtechnische zaken als betontechnologie, grondmechanica, funderingstechnieken, maar ook veiligheid komt uitvoerig aan bod evenals planning, sociale wetgeving en juridische zaken
 • Bouwtechnische opleidingen voor onze bouwvakarbeiders: werken op hoogte, werken met een verreiker, …
 • Vaardigheidstrainingen: Communicatie en leidinggeven, onderhandelingstechnieken, time & priority management
 • Software opleidingen: MS Office, MS Project, KPD, …
 • En verder vele op jouw individuele behoeften toegespitste opleidingen en infosessies
   

Loopbaanevolutie

Het loopbaanbeheer van de AB medewerker is cruciaal, en is ook voor Eiffage van strategisch belang.
Geef je blijk van initiatief, dan durven wij je al snel belangrijke verantwoordelijkheden geven die volop zullen bijdragen tot de verdere ontwikkeling van je kennen en kunnen.

In een jaarlijks evaluatiegesprek bespreken we je sterktes, maar ook je ontwikkelingspunten. Ook wordt er geluisterd naar je opleidingsbehoeftes en loopbaanwensen. Nadien wordt dit besproken door het managementteam en wordt er gezocht naar het meest geschikte loopbaanpad.

Het feit dat we behoren tot een grote internationale bouwgroep biedt zowel in de Benelux als daarbuiten extra doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.    
 

Waarden    

Wil je bij AB werken, dan is het belangrijk dat je je kan vinden in de waarden van AB Eiffage. Dit zijn ze:

 • Voorbeeldgedrag
 • Transparantie
 • Verantwoordelijkheid
 • Vertrouwen
 • Durf & doorzetting
 • Scherpzinnigheid
 • Technische excellentie
 • Solidariteit
 • Inzet & betrokkenheid
   

Welzijn, sport en ontspanning

Bij AB geloven we in “een heldere geest in een gezond lichaam”. Daarom organiseren wij samen met onze werknemers iedere maand een sportactiviteit na het werk. Een leuke en gezonde manier om je collega’s in een andere context te leren kennen.

De werkomgeving kreeg ook de nodige aandacht. Sinds midden 2014 zijn onze kantoren gehuisvest in een gloednieuw gebouw, waar veel aandacht werd besteed aan ergonomie, licht, ruimte…

De kantoren liggen dicht bij het commercieel centrum van Antwerpen, en zijn toch vlot bereikbaar, zowel via openbaar vervoer als met de auto of fiets.
Ook onze werven trachten wij te voorzien van het nodige comfort en de gepaste werkmiddelen, met enorm veel aandacht voor veiligheid.

Het jaarlijks personeelsfeest en de andere personeelsbijeenkomsten (nieuwjaarsreceptie, pensioenreceptie, infomomenten) zorgen ervoor dat het contact tussen de interne en externe werknemers niet verwatert en zorgt tevens voor de nodige ontspanning.
 

Testimonial

 Lees hier over de ervaring van één van onze medewerkers.